برگزاریی کارگاه خودمراقبتی و کنترل خشم

09 January 2019 05:21

کد خبر : 10124154

تعداد بازدید : 91

به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا، کارگاه خودمراقبتی و کنترل خشم، ویژه ی اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده در روز یکشنبه 97/10/16 در سالن شوراء برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا، با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده در روز یکشنبه مورخ 16/10/97 "کارگاه خود مراقبتی و کنترل خشم" ویژه اعضاء محترم هیئت‌علمی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران و با حضور جناب آقای دکتر حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت روانی اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو محترم هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و  اساتید دانشکده جغرافیا در سالن شورا دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه، جناب آقای دکتر کرامت اله زیاری، رئیس دانشکده جغرافیا ضمن خوشامدگویی به جناب آقای دکتر حاجبی و اساتید محترم دانشکده، برگزاری چنین کارگاه‌هایی را بسیار مفید و مؤثر دانستند. ایشان اظهار داشتند با عنایت به پتانسیل و ظرفیت‌های دانشکده جغرافیا، امیدواریم در آینده این دانشکده و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بتوانند همکاری‌های دوجانبه‌ای داشته باشند.

در ادامه‌ی این نشست، جناب آقای دکتر حاجبی در ارتباط با موضوع اختلالات روانی، بیان کردند؛ در کشور ایران 23.6% افراد که در بازه ی سنی 64-15 سال قرار دارند، دارای اینگونه اختلالات می باشند. ایشان همچنین اظهار داشتند، براساس مطالعات صورت گرفته عامل اصلی وجود این اختلالات، پایین بودن دانش عمومی فرد و عدم تقویت خودمراقبتی می باشد که این امر هرساله هزینه های هنگفتی را بر دوش وزارت بهداشت قرار می دهد. در ادامه ایشان در ارتباط با کنترل خشم، فرمودند؛  میزان و درجه ی خشم، ارتباط مستقیمی با معیار و شاخص هایی دارد که افراد برای خود تعریف می کنند. در اینگونه مواقع، انسان ها به چهار دسته 1-انفعالی 2-پرخاشگر 3-پرخاشگر-منفعل 4-آدم های دارای مهارت تقسیم می شوند.

در ادامه‌ی این نشست، مدیرکل دفتر سلامت روانی اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ضمن پاسخگویی به سوالات اساتید، مطالبی را در ارتباط با اهمیت سلامت روان، نقش فرد و اجتماع بر سلامت روان، خود مراقبتی، اهمیت سواد سلامتی، راه های کنترل خشم و افسردگی، ارائه دادند که با استقبال گرم اساتید همراه بود.