نمایشگر دسته ای مطالب
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه دیجیتال
جهت جسجوی منابع الکترونیک لاتین (نشریات، پایاننامه ها،کتب و ....) می توان از سه روش در دانشگاه تهران استفاده نمود.
با ورود به سایت دانشگاه تهران ut.ac.ir روی منوی کتابخانه کلیک کنید. یا مستقیم به http://dlib.ut.ac.ir/ وارد شوید. در منوی سمت راست زیر عنوان منابع اطلاعات الکترونیکی می توانید عناوین زیر را ببینید. با کلیک روی هر یک از آنها می توانید از نشریات،کتب،پایان نامه و ... راجستجو کنید.
1-کتابخانه دیجیتال دانشیار
2- کتابخانه دیجیتال رزنت
3- منابع اطلاعات علمی
راهکارهای دیگر تامین منابع علمی:
خدمات تامین مقالات (DSS)
هم اکنون امکان دسترسی پژوهشگران دانشگاه تهران به مجموعه وسیع و بی نظیری از اطلاعات علمی شامل بالغ بر /000/25 جلد از بهترین کتاب های الکترونیک (ebook) از ناشرین بزرگ، مجموعه ای از معتبرترین نشریات الکترونیکی (ejournals) ناشران آکادمیک در حدود /000/40 عنوان و همچنین افزایش تعداد پایگاههای استنادی، چکیده نامه ها و نمایه نامه ها به بیش از /000/000/23 عنوان در تمام رشتهها فراهم آمده است. با این حال، برخی از مجلات به دلیل تعداد اندک متقاضی و همچنین شماره های قبلی برخی از مجلات در حال حاضر در شبکه کتابخانه دیجیتال دانشگاه قابل دسترسی نیست.
لذا کتابخانه مرکزی مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه تهران امکان دریافت مدارک علمی بیشتری را برای دانشجویان و اساتید دانشگاه فراهم نموده است تا بخش دیگری از نیازهای آموزشی و پژوهشی تأمین گردد. بنابراین، سامانه خدمات تامین مقالات ((Document Supply Service (DSS) راه اندازی شده است.
نحوه تقاضای مقاله (نحوه ثبت نام و پرداخت هزینه مقالات در سامانه DSS):
طبق قرارداد، تعرفه تهیه مقالات لاتین برای پژوهشگران دانشگاه تهران به ازای هر مقاله 000/70 ریال و برای متقاضیان خارج از دانشگاه تهران 000/100 ریال میباشد، که لازم است پژوهشگران گرامی قبل از ارسال تقاضا مبلغ موردنظر را به حساب شماره 18711893بانک تجارت شعبه اردیبهشت به نام غیرقابل برداشت کتابخانه مرکزی پرداخت و همراه تقاضای مقاله تصویر فیش مربوطه را به آدرس الکترونیکی dss@ut.ac.ir ارسال نمایند. تلاش خواهد شد پاسخ تقاضاهای دریافت شده در کوتاه ترین زمان ممکن به پست الکترونیکی متقاضی ارسال شود. البته زمان تحویل مدرک و مستندات درخواستی به زمان دریافت پاسخ از یکی از سامانههای طرف قرارداد بستگی دارد.
کتابخانه دیجیتال جهان www.worlddigitallibrary.org Or http://www.wdl.org/en/
علاقمندان از سراسر جهان می توانند به منابع الکترونیکی کتابخانه فوق از طریق وبسایت آن دسترسی داشته باشند. این وبسایت در اداره مرکزی یونسکو در پاریس کار خود را آغاز کرد. در این وب سایت کتاب های نادر، نقشه های تاریخی، نسخ خطی، فیلم و عکس از کتابخانه ها و آرشیوهای سراسر جهان ارائه می شود. مراجعه کنندگان به این سایت قادر خواهند بود تا به تمام این موارد به هفت زبان عربی، چینی، انگلیسی، فرانسوی، پرتغالی، روسی و اسپانیائی دسترسی یابند. 32 موسسه از برزیل، بریتانیا، چین، مصر، فرانسه، ژاپن، روسیه، عربستان سعودی، و آمریکا برای اجرای این پروژه به سازمان یونسکو کمک می کنند. اجرای این پروژه نخستین بار در سال 2005 به وسیله بزرگترین کتابخانه ی جهان یعنی کتابخانه کنگره آمریکا به یونسکو پیشنهاد شد. کتابخانه الکترونیکی جهانی به آدرس: www.worlddigitallibrary.org Or http://www.wdl.org/en/ در دسترس کاربران می باشد. شرکت گوگل و بنیاد قطر هر کدام با سه میلیون دلار، بنیاد کارنگی با دو میلیون دلار، دانشگاه علم و تکنولوژی ملک عبدالله با یک میلیون دلار و شرکت مایکروسافت با یک میلیون دلار کمک، از جمله پشتیبانان مالی این طرح هستند. کتابخانه دیجیتال جهان جلوههای فرهنگی نقاط گوناگون جهان را به صورت چندزبانه و رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد .هدف از راهاندازی این کتابخانه در چهار محور خلاصه شده است : الف- ارتقای تفهیم و تفاهم میان ملتها و فرهنگها، ب- افزایش ظرفیت و تنوع مضامین فرهنگی در اینترنت، ج- فراهم ساختن منابع برای آموزگاران، پژوهشگران و مخاطبان عام، د- ظرفیتسازی برای مؤسسههای مشارکتکننده برای کم کردن خلا دیجیتالی درون و میان کشورها برای نمونه چند لینک جالب از این سایت: http://www.wdl.org/en/item/2679/zoom.html http://www.wdl.org/en/search