نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

گزارش مربوط به شورای عمومی دانشکده ی جغرافیا دانشگاه تهران در تاریخ 22/8/96

گزارش مربوط به شورای عمومی دانشکده ی جغرافیا دانشگاه تهران در تاریخ 22/8/96


بسمه تعالی

شورای عمومی دانشکده­ ی جغرافیا دانشگاه تهران در تاریخ 22/8/96 توسط ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر مقیمی و با صحبت­ هایی در رابطه با مسئله­ ی قطب­ های علمی و جلسات مربوطه در وزارت علوم آغاز شد. ایشان در این رابطه به اطلاع رساندند که طبق سیاست جدید وزارت علوم، مقرر شده است تا قطب­ های علمی ذیل عناوین کلی­ تری چون مخاطرات، توسعه­ ی پایدار، برنامه­ ریزی، دیدکاه­ها و نظریه­ ها و حوزه­ های آبریز قرار گیرند.

در این مراسم، جناب آقای دکتر عزیزی، معاونت محترم پژوهشی دانشکده، به اطلاع رساندند که هدف از مبالغ پرداختی در رساله­های کارشناسی ارشد و دکتری، کمک به انجام هرچه بهتر تحقیقات و در راستای تحقق اهداف پژوهشی اساتید محترم می­باشد. ایشان اضافه کردند، با توجه به هدف ذکر شده، مقرر گشته است تا این مبالغ از ابتدای انجام رساله و به صورت تجمیع شده و دوره­ای به اساتید راهنما پرداخت شود و بنابر تشخیص اساتید راهنمای محترم، با مبالغ مختلف و با توجه به نیاز هر رساله هزینه شود.

سپس، مدیر محترم موسسه­ ی جغرافیا، جناب آقای دکتر بیگلو گزارشی از عملکرد موسسه­ ی جغرافیا به استحضار رساندند. ایشان یادآور شدند که موسسه­ ی جغرافیا دانشکده، از نوع موسسات درجه­ی یک در دانشگاه تهران می­باشد و به کمک دو کارشناس و یک کمک کارشناس اداره می­شود. مدیریت محترم موسسه بیان داشتند، اداره­ ی مجلات علمی و پژوهشی، پروژه یابی و اجرای طرح­های پژوهشی-کاربردی و برگزاری سخنرانی­های علمی و دوره­های کوتاه مدت در تراز دانشگاه تهران را به عنوان سه محور اصلی فعالیت­های موسسه بر شمردند. ایشان اذعان داشتند، فعالیت­ های آموزشی موسسه با هدف آشنایی مدیران دستگاه­های اجرایی با توانمندی­ های موسسه انجام می­ گیرد.

در ادامه­ی ارائه­ ی گزارش از عملکرد موسسه­ ی جغرافیا، جناب آقای دکتر بیگلو خبر دادند که بیشترین مطالبات موسسه از پروژه­های انجام شده از شهرداری تهران می­باشد. ایشان همچنین، اضافه کردند که مذاکرات انجام شده با سازمان جغرافیایی کشور، استان قم، وزارت کشور، سازمان منابع طبیعی خراسان شمالی و سازمان­های برنامه و بودجه­ی چند شهر دیگر امیدوار کننده بوده و در آستانه­ی انعقاد قرارداد می­باشند.

در پایان، ریاست محترم موسسه اعلام داشتند، راستای اصلی فعالیت­ های موسسه، همسو با استراتژی­های برنامه ششم توسعه و نیازهای روز ایران می­باشد که از آن جمله می­توان مشکل کمبود آب و توسعه­ی الگوی کم آب محصولات کشاورزی را نام برد.

در ادامه­­ ی گزارش فعالیت­های موسسه­، ریاست محترم دانشکده اضافه فرمودند که بعد از مسئله­ی ارزیابی کیفی و کمی آموزشی، حرکت به سمت پروژه­های کلان کشوری و برند شدن دانشکده در حوزه­ه ا ی علمی خاص، از برنامه­های استراتژیک مورد نظر هیات رئیسه ­ی دانشکده می­باشد.

در ادامه­ی جلسه، خانم دکتر خانی، مشکل مربوط به سوء استفاده از پروپوزال­های ارائه داده شده به ارگان­های مختلف را مطرح کردند و درخواست ایجاد ساز و کارهایی جهت حمایت­های حقوقی مالکیت فکری از طرف دانشگاه را داشتند.

همچنین در این جلسه، آقایان دکتر احمدی و افضلی در مورد تعطیل شدن نشریه­ی مربوط به گروه جغرافیای سیاسی سوالاتی را مطرح فرمودند و خواستار پاسخگویی از طرف ریاست محترم موسسه شدند.

یکی دیگر از اعضای هیات علمی دانشکده، سرکار خانم دکتر بدیعی نیز بیاناتی را در ارتباط با حفط حرمت جایگاه دانشجویی از جنبه­ی آموزشی و پژوهشی را مطرح فرمودند و متذکر شدند ترحم­ها و کنار آمدن­های بیجا با دانشجویان زمینه ساز فروپاشی دانشگاه خواهد شد.

جناب آقای دکتر حمزه، مسئول دفتر آموزش­های آزاد نیز گزارشی از عملکرد دفتر آموزش­های آزاد را ارائه نمودند و خبر از ایجاد سایتی با آدرس edugeo.ut.ac.ir را دادند تا بدین وسیله اطلاع رسانی و تبادل مناسب ­تری با افراد متخصص انجام گیرد.

در این جلسه، دانشکده ­ی جغرافیا، میزبان جناب آقای دکتر، حسنقلی­پور، ریاست محترم دانشکده­ی مدیریت دانشگاه تهران بود و در راستای استفاده از علم و تجربیات ایشان در حوزه­ی کسب و کار،  تفاهم نامه­ای بین دانشکده جغرافیا و دانشکده­ی مدیریت دانشگاه تهران امضا شد.

 

 

 

 

 

جناب آقای دکتر حسنقلی­پور، اذعان داشتند، دانشکده ­ها بایستی به سمت تغییر پارادایم از تکیه داشتن به دولت به اداره­ی خودگران حرکت کنند. وی بیان داشت، دانشکده ­ها بایستی بتوانند علم خود را مناسب برای بازار کار و نیاز جامعه کنند و به مشتریان خود عرضه کنند.

 

 

 

 

 

 

 

ریاست محترم دانشکده­ی مدیریت اذعان داشتند، طراحی فرایندهای ارتباط بین توانایی­های علمی موجود در دانشکده­ی جغرافیا و نیاز بازار و نحوه­ی ارائه­ی آن به بازار ضروری می­باشد.

در انتها قرار شد، در راستای تفاهمنامه­ی امضاء شده، کارگروهی در دانشکده­ی جغرافیا تشکیل شده تا از این مسیر تجربیات دانشکده­ی مدیریت در راستای کسب و کارهای بازار کار به دانشکده­ی جغرافیا انتقال داده شود.