نمایشگر دسته ای مطالب
گزارش سفر ریاست دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران به دانشگاه لوند سوئد
گزارش سفر ریاست دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران به دانشگاه لوند سوئد
گزارش سفر ریاست دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران به دانشگاه لوند سوئد: همکاری دانشکده جغرافیا با دانشگاه لوند تقویت خواهد شد.
در جلسه موزخ 10/6/97 هیات رئیسه دانشکده، ریاست محترم دانشکده گزارشی از سفر خود به دانشگاه لوند را ارائه نمودند وی با اشاره به قدمت 352 ساله دانشگاه لوند و وجود حدود چهل هزار دانشجو در آن دانشگاه فرمودند. دانشگاه لوند یکی از صد دانشگاه برتر جهان است بیش از بیست درصد دانشجویان این دانشگاه از دیگر نقاط جهان هستند ودر این دانشگاه تحصیل می کنند، و در صد زیادی از آنها اروپایی و آسیایی هستند.این دانشگاه 7400 عضو هیات علمی دارد ودر رتبه بندی QS دارای رتبه 92 می باشد. همچنین دارای دانشکده های مختلف چون اقتصاد و مدیریت ، مهندسی، هنر، تکنولوژی، حقوق، پزشکی، علوم و علوم اجتماعی است دارای کتابخانه و مرکز اسناد جامع بسیار معتبری است. وی وجود اعضاء هیات علمی و محققین علاقمند به ایران در آن دانشگاه را فرصتی برای همکاری بیشتر دانشگاه تهران و دانشکده جغرافیا با آن دانشگاه دانستند. وی فرمودند: دپارتمان جغرافیای طبیعی و GISدر دانشکده علوم جایابی شده، نگاه آنها به جغرافیای طبیعی و GIS نگاه بنیادی و از نوع پایه است . این دپارتمان در زمینه تغییر اقلیم، اکولوژی محیط و GIS دست آوردهای خوبی دارند و توانستند با بیش از 300 دانشگاه درجهان در زمینه های فوق همکاری داشته باشند. رصد تازه های علمی و همکاری با دیگر عالمان و محققان در دیگر کشورها، از اهداف عالیه آنها است.
وی تاکید کردند: باید دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران داشتن تفاهم نامه مشترک آموزشی و پزوهشی با این دانشگاه و دپارتمان را افتخار خود بداند و انشاء الله آن را تقویت خواهیم کرد.
لازم به ذکر است که با اهداء پرچم دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران به آن دانشکده و دپارتمان، خواهر خواندگی این دو مرکز علمی کلید زده شد.
دکتر ابراهیم مقیمی با اشاره به راهبردهای دانشکده برای داده سازی و بهره برداری از داده های محیطی که محصول تلاش بیش از 500 دانشجوی دکتری دانشکده بوده و خواهد بود، گفت: ایجاد و توسعه زیرساخت های مورد نیاز برای همکاری بین المللی، ارتقاء توان داده سازی وتولید داده سازی و تشویق به مشارکت در استفاده از داده های تولید شده با استفاده از سنجش از دور، تصاویر حاصل از پهبادها و تحلیل در محیط GIS و دیگر محیط ها و سرویس دهی متناسب با نیازمندی های پژوهشی نهادهای دولتی و خصوصی و مردم، می تواند ضمانتی بر استمرار همکاری بین المللی بیشتر با دانشگاه لوند و استفاده بهتر از منابع محیطی ایران باشد.
ایشان محورهای همکاری با آن دانشگاه را در زمینه پردازش داده، اکتشاف تغیر اقلیم اکولوژی محیط و استفاده بهتر از فضا، ناوبری و تبادل داده های پژوهشی و توسعه زیرساخت های تبادل دانشجو و استاد و همکاری بیشترعلمی و فرهنگی دانستند.