نمایشگر دسته ای مطالب
نشست تخصصی ارزیابی اقدامات و تجارب بنیاد برکت در حوزه محرومیت زدایی و توسعه روستایی کشور
نشست تخصصی ارزیابی اقدامات و تجارب بنیاد برکت در حوزه محرومیت زدایی و توسعه روستایی کشور
به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا، نشست تخصصی ارزیابی اقدامات و تجارب بنیاد برکت در حوزه محرومیت زدایی و توسعه روستایی کشور با مشارکت قطب علمی برنامه ریزی روستایی و معاونت پژوهشی دانشکده جغرافیا، روز سه شنبه 06/09/97 در تالار شهداء دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این نشست، جناب آقای دکتر رضوانی استاد گروه جغرافیای انسانی به بیان اقدامات و فعالیت های صورت گرفته توسط این بنیاد در جهت محرومیت زدایی و توسعه روستایی در مناطق مختلف کشور پرداختند.
در ادامۀ این نشست، جناب آقای مهندس جعفری ریاست محترم بنیاد برکت، ضمن بیان فلسفه وجودی بنیاد برکت و تشریح تاریخ تاسیس، ساختار، وظایف، فعالیت ها و پروژه های صورت گرفته، چشم انداز و عملکرد این بنیاد، فرمودند: علی رغم تلاش های صورت گرفته توسط نهادهای مختلف در کشور، علت اصلی وجود محرومیت در روستاهای کشور، عدم وجود نگاه آمایشی، جامع و کامل می باشد و تاکنون روستاهای ایران با یک شاخص کلی سنجیده شده اند؛ این در صورتی است که هر روستا ویژگی های خاص خود را دارا می باشد. در پایان این نشست، پرسش هایی از جانب اساتید و دانشجویان مطرح شد و رئیس بنیاد برکت پاسخ های خود را بیان کردند.
پس از نشست مربوطه، جلسه ای با حضور مسئولین دانشکده جغرافیا و مدیران بنیاد برکت برگزار شد. در این جلسه جناب آقای دکتر کرامت اله زیاری ریاست محترم دانشکده جغرافیا، ضمن اشاره به پتانسیل ها، ظرفیت ها و امکانات دانشکده، خواستار همکاری مشترک دو طرف در موضوعات مرتبط شد و جناب آقای مهندس جعفری نیز با بیان اهمیت علم در اعتبار بخشیدن به فعالیت های بنیاد، فرمودند: بنیاد در پروژه ها و ارائه مدل و الگوی مورد نظر، نیازمند توجه علمی از جانب دانشگاه تهران می باشد و تمایل زیادی به همکاری مشترک با این دانشگاه بین المللی دارد.
در پایان نشست مقرر شد، در آینده ای نزدیک جلساتی به منظور انعقاد تفاهم نامه و همکاری های مشترک، بین طرفین برگزار گردد.