نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

مراسم گرامیداشت دهه فجر در دانشکده جغرافیا برگزار شد

مراسم گرامیداشت دهه فجر در دانشکده جغرافیا برگزار شد


مراسم گرامیداشت دهه فجر در دانشکده جغرافیا برگزار شد

 

مراسم گرامیداشت دهه مبارکه فجر به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده جغرافیا و با همکاری تشکلهای اسلامی دانشکده و با حضور مهمانانی از داخل و خارج دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این مراسم، دکتر سید عباس احمدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، ضمن خیر مقدم به حضار، بر لزوم زنده نگداشتن خاطرات انقلاب اسلامی و زنده نگداشتن یاد شهدای انقلاب اسلامی تاکید کرد. وی از انقلاب اسلامی به عنوان اتفاقی یاد کرد که در آن همه ایرانیان از تمام گرایش های فکری و سیاسی و از تمام اقشار اجتماعی به وحدت و همدلی رسیدند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده جغرافیا مهمترین رسالت اساتید دانشگاه را تلاش برای ارتقا و اعتلای کشور عزیزمان ایران و سربلندی همه ایرانیان دانست و از همگان خواست در راه انتقال ارزشهای ایرانی اسلامی به نسل جوان بیش از پیش بکوشند.

دکتر احمدی عنوان کرد: همراه شدن با جریان های تفرقه انگیز چه از نظر سیاسی و چه از حیث اجتماعی و قومی خیانت آشکار به خون شهدا و آرمانهای انقلاب اسلامی است و اگر چنین مسائلی در دانشگاهها باشد جرم آن سنگین تر است و باید با آنها برخورد شود.

سپس مراسم با سخنرانی جناب اقای دکتر مقیمی، رییس محترم دانشکده ادامه یافت. ایشان ضمن عرض سلام و خیر مقدم به حضار و تشکر از معاونین دانشکده و اعضای برگذارکننده نشست، از دهه فجر به عنوان دهه گرانقدر یاد نموده و با اشاره به نقش جشنواره بهمن در بازگویی دستاوردهای انقلاب به همگان توصیه کردند که از دستاوردها و اقدامات علمی به عنوان دارایی انقلاب نام برده شود. سپس امادگی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران و بالاخص گروه سنجش از دور و جی ای اس را در رابطه با زلزله های اخیر و پیشگیری از رویدادهای طبیعی مشابه و همچنین کمک به حل مساله غرق شدن کشتی نفتکش سانچی در دریای چین اعلام داشتند. ایشان سپس به نقش موثر خیرین  و بالاخص بنیاد برکت برای همیاری در ساخت دانشکده ای که از لحاظ کالبدی در سطح استاندارد قرار داشته باشد و برازنده جغرافیا در سطح کشور باشد اشاره نموده و تاکید نمودند که مساِئل  و مشکلات موجود در کشور بدون توجه به جغرافیا و نقش مدیریتی آن قابل حل نخواهد بود. سپس ایشان با توجه به کتاب صحیفه نور به خط مشی و سیر زندگی امام و تبین ریشه واژه یوم الله و فلسفه وجودی آن پرداختند.

جناب اقای دکتر الله یاری مدیر کل شاهد و ایثارگر دانشکده دیگر سخنران این مراسم بود که ضمن گرامیداشت یاد شهدا  و خانواده های ایشان به نقش تاریخی دانشگاه تهران در مطالبه گری آرمانهای جمعی جهت نیل به توسعه و پیشرفت و کاهش شاخص های فساد و پیشبرد عدالت در جامعه اشاره نمود و در ادامه صحبت های خود با بیان زندگی نامه و وصیت شهیدان بزرگوار، مجید انتظاری و حاج رحمت الله ابوالقاسم یزدی به همگان توصیه کرد از اندیشه و خط مشی این بزرگواران بهره گیرند.

سپس جناب اقای مهندس جعفری نماینده محترم بنیاد برکت ضمن قرائت ایاتی از سوره والعصر در رابطه با سمت و سوی اهداف و برنامه های بنیاد برکت صحبت هایی بیان نموده و در ادامه ضمن اشاره به فاصله ای که هم اکنون از ارمانها و اهداف انقلاب داریم، حل مشکلات موجود در کشور را در گرو احساس مسوولیت تمام سطوح جامعه دانستند.

در ادامه جناب اقای دکتر هاشم زایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به تبین سه واژه استقلال، ازادی و جمهوری اسلامی پرداخته و خواستار توجه بیشتر به اصل بیست و هفتم قانون اساسی در راستای تحقق اصول برنامه ششم توسعه در رابطه با حل مساله حاشیه نشینی و اراِئه برنامه راهبردی و جایگاه مشخص برای ان شد.

حجه الاسلام والمسلمین تنها به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این جلسه، با اشاره به برکناری طاغوت، تشکیل دولت اسلامی و تشکیل جامعه اسلامی خاطر نشان ساختند که انقلاب یک فرایند دایمی است و از نخبگان و جامعه علمی خواستند در راه اسلامی کردن معیارهای جامعه بکوشند.

امیر سرتیپ محمد حسن نامی نیز در ادامه مراسم با تبریک یوم الله دهه فجر و اشاره به بحران های منطقه ژئوپلتیک خاورمیانه  و غرب اسیا، فقر، بی سوادی، عدم توسعه یافتگی و عدم برداشت صحیح از معارف اسلامی و زیاده خواهی قدرت های بزرگ از جمله امریکا را از عوامل موثر در شعله ور سازی جنگ و بروز بحران در منطقه دانست و ضرورت توجه بیشتر به جایگاه جغرافیا را در جدول سازمان برنامه و بودجه خاطر نشان ساخت.

همچنین تعدادی از فعالین دانشجویی به بیان نقطه نظرات خود در باره انقلاب اسلامی پرداختند و بر وحدت، همدلی، مردم سالاری، آزادیخواهی و مشارکت مردمی برای مقابله با دشمنان ایران تاکید کردند.

این مراسم با تقدیم تقدیرنامه و لوح یاد بود به مدعوین، خانواده های معزز شهدا، برندگان المپیاد علمی، دانشجویان برتر، فعالین فرهنگی، مدال آوران جشنواره ورزشی، راهپیمایان اربعین حسینی، امداد رسانان زلزله کرمانشاه و نیز کارکنان نمونه دانشکده ادامه یافت و در نهایت با نام گذاری سالن اجتماعات به نام سالن شهدای دانشکده به پایان رسید.