مراسم روزی با دانشگاه دانشکده جغرافیا

استقبال از برنامه روزی با دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران، برنامه «روزی با دانشگاه تهران» که روز دوشنبه  8 مرداد به منظور آشنایی دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران برگزار شد، با استقبال گسترده‌ای مواجه شد.

در این مراسم که با حضور ریاست محترم دانشکده، برخی از معاونین، اعضاء محترم هیئت‌علمی و دانش آموزان برگزار شد، جناب آقای  دکتر ابراهیم مقیمی، ریاست محترم دانشکده ضمن خیرمقدم به دانش آموزان گرامی، بیان کردند؛ شما فرزندان موفقیت، علم و دانش هستید. وی افزود: سرمایه هر کشوری مغزهای متفکر، علاقه‌مند و امیدوار به علم و دانش است. راه رستگاری و امیدواری راه علم و دانش است. زندگی بهتر نیز در جستجوی استفاده از دانش می‌باشد. وی اظهار داشت؛ دانش خود به خود به وجود نمی‌آید، بلکه نیازمند تفکر، تلاش، استعداد و سرمایه انسانی است.

ریاست دانشکده جغرافیا سخنان خود را با تأثیر علم بر زندگی جوامع ادامه داد و افزود؛ اگر افراد، کشورها، و جمعیت ها را مقایسه کنیم، جوامعی که بهره‌مندی بیشتری از علم داشته‌اند، پیشروتر  موفق‌تر و کامیابی بیشتری را به دست آورده‌اند. دکتر مقیمی گفت؛ شما عزیزان تا قبل از ورود به دانشگاه، دانش‌آموز بودید و با ورود به دانشگاه دانشجو هستید و دانشجو مقدمه‌ای برای کشف علم، یافتن سعادت، خوشبختی، رفاه و امیدواری است.

ریاست دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران گفت؛ تلاش و امید ما آن است که به کمک شما دانشجویان آینده، مجهولات را کشف کنیم و امیدوارم با ورود به دانشکده جغرافیا، آغازی برای یافتن تازه‌های علمی، تبادل نیروی انسانی جدید، آغازی برای شکوفایی بهتر علم و دانش باشید و بتوانید در پرتو دانش به سعادت و خوشبختی برسید، امیدوارانه کار را پیش ببرید و موجب افتخار خانواده و کشور باشید.

در ادامه ی این مراسم، جناب آقای دکتر سید عباس احمدی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به داوطلبان بیان کرد؛ مرحله انتخاب رشته بسیار حساس بوده و نقش مهمی را در زندگی و سرنوشت شما دارد. شما در مرحله‌ی حساسی هستید و برای اینکه انتخاب بهتری را داشته باشید، این مراسم در نظر گرفته‌شده است. ایشان اظهار داشتند؛ اگر خواستید رشته جغرافیا را انتخاب کنید، سعی کنید دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران در صدر انتخاب شما باشد. زیرا این دانشکده دارای استادان ممتاز و همچنین پتانسیل و امکانات آزمایشگاهی و رفاهی بالایی در سطح ایران و منطقه می‌باشد.

دکتر احمدی بیان کردند؛ بهترین نتیجه خواندن علم جغرافیا، وطن‌دوستی و میهن‌پرستی است و انشاالله به پشتوانه ی شما دانش آموزان و آینده سازان کشور خود را بهتر خواهیم ساخت.

در ادامه دو نفر از دانشجویان ممتاز دانشکده به معرفی وضعیت و امکانات دانشکده پرداختند و اطلاعات مفیدی را در اختیار داوطلبان قرار دادند.

در پایان این مراسم، داوطلبان از بخش های مختلف دانشکده، آزمایشگاه ها، گروه ها، سایت، کتابخانه، موسسه، سالن ها و ... بازدید کردند.