نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

جلسه مشترک هیئات رئیسه و مدیران محترم گروهای آموزشی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران با اعضای هیأت علمی دانشگاه ردینگ انگلستان

جلسه مشترک هیئات رئیسه و مدیران محترم گروهای آموزشی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران با اعضای هیأت علمی دانشگاه ردینگ انگلستان


پیرو برگزاری موفق کارگاه مشترک به زبان انگلیسی، نشستی در تاریخ دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ با حضور ریاست دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران آقای دکتر ابراهیم مقیمی، معاون پژوهشی دانشکده آقای دکتر قاسم عزیزی، رییس موسسه جغرافیا آقای دکتر منصور جعفر بیگلو، مدیر گروه جغرافیای طبیعی آقای دکتر علی اکبر شمسی پور، مشاور رییس درامور بین الملل دانشکده آقای دکتر فرشاد امیر اصلانی، مدیر گروه سنجش از دور و GIS  آقای دکتر آرا تومانیان و آقای دکتر مهران مقصودی و آقای دکتر عطاء عبدالهی از اعضای هیأت علمی دانشکده جغرافیا و دکتر راجر متیوز، دکتر وندی متیوز، دکتر دومینیک فلایتم و دکتر النا مارینوا وولف از دانشگاه ردینگ انگلستان در محل دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر مقیمی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، بیاناتی را در خصوص تخصص مهمانان و زمینه‌های همکاری ارائه فرمودند. در ادامه ایشان ضمن مطرح کردن دو سئوال اساسی در خصوص تغییرات اقلیمی و مطالعات بین رشته‌ای خواستار مشارکت مدعوین در پاسخ به این سئوالات شدند. همچنین ایشان به لزوم تقویت و گسترش همکاری‌های فیمابین علاوه بر موارد مورد توافق قبلی مانند سنجش از دور و GIS اشاره نمودند.

در ادامه آقای دکتر تومانیان با تأکید بر توانایی‌های گروه GIS و سنجش از دور آمادگی خود و گروه مذکور را برای همکاری‌های متقابل جهت استفاده از GIS و سنجش از دور در زمینه تغییرات محیطی اعلام نمودند. آقای دکتر جعفر بیگلو نیز بر لزوم گسترش همکاری‌ها در چهارچوب تعریف شده دانشگاه تأکید نموده و خواهان انتقال دانش و تکنولوژی و مشارکت دانشجویان در پروژه‌های مشترک شدند. آقای دکتر شمسی پور ضمن معرفی گروه جغرافیای طبیعی و ساختار آن بر لزوم گسترش همکاری فیمابین در خصوص شناخت محیط طبیعی گذشته و حال تأکید نمودند. همچنین آقایان دکتر عزیزی، دکتر امیراصلانی و دکتر عبدالهی نیز با اعلام آمادگی خود در زمینه تهیه یک طرح اجرایی (Action plan) برای ارتقاء همکاری‌های فیمابین و تبادل دانشجو و حرکت دو دانشگاه بر اساس آن، نظرات خود را مطرح نمودند.

در ادامه نیز اساتید دانشگاه ردینگ ضمن قدردانی از مهمان‌نوازی و برگزاری بسیار خوب کارگاه جوامع انسانی و محیط‌های دیرینه، آمادگی دانشگاه ردینگ را برای افزایش همکاری‌ها در زمینه‌های مورد علاقه اعلام و بیان نمودند ایران از نظر فرهنگی و تاریخی دارای ویژگی منحصر بفردی بوده و مطالعات محیط‌های دیرینه در ایران می‌تواند به شناسایی ارتباط و تعامل انسان و طبیعت در ادوار تاریخی و باستانی کمک شایانی نماید.