بیوگرافی مختصری از شادروان دکتر جمشید جداری عیوضی

مرحوم جمشید جداری عیوضی استاد پیشکسوت دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران و مولف کتاب  هایی نظیر جغرافیای آب‌ها، نقشه و نقشه‌خوانی در جغرافیا،  اصول کارتوگرافی، ژئومورفولوژی ایران، پراکندگی جغرافیایی ریگ‌زارهای مهم ایران بودند. دکترعیوضی که در سال ۱۳۱۶ در شهر تبریز به‌دنیا آمده بودند،  در سال 1345مدرک کارشناسی تاریخ و جغرافیای خود را از دانشگاه تبریز و دکترای جغرافیای طبیعی (ژئومورفولوژی) را در سال ۱۳۵۱ از دانشگاه استانبول ترکیه دریافت کردند.
 دکتر عیوضی از نخستین اساتید ژئومورفولوژی ایران محسوب می شوند. پس از تفکیک رشته های تاریخ و جغرافیا از یکدیگر در سال 1340، درس مستقل ژئومورفولوژی در سال 1343 در دانشگاه تهران ارائه شد که مدرس اصلی آن دکتر احمد مستوفی و سپس دانشجویان ایشان، دکتر فرج‌الله محمودی و دکتر جمشید جداری عیوضی بودند.  بخش قابل توجهی از پیشرفت های علمی، آموزشی و تربیت متخصصان نسل جدیدتر ژئومورفولوژی در ایران، مدیون زحمات ایشان می باشد.
از خداوند متعال برای آن استاد با اخلاق و فرهیخته علو درجات را خواستاریم. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.