برگزاری جلسۀ شورای عمومی دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا، جلسۀ شورای عمومی دانشکده در روز دوشنبه، 23 مهر 1397 در سالن شورای دانشکده با حضور هیئت‌ رئیسه و اعضای محترم هیئت‌ علمی دانشکده جغرافیا برگزار شد.

در بخش اول جلسه، جناب آقای دکتر کرامت اله زیاری، ریاست محترم دانشکده جغرافیا، ضمن تبریک شروع سال تحصیلی جدید و موفقیت اساتید دانشکده در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی، به بیان برنامه ها و چشم انداز خود برای سه سال آینده پرداختند و فرمودند؛ انتخابات تمام شد و باید همه با هم دست به دست هم بدهیم و با جذابیت و یکرنگی، این دانشکده را به سمت موفقیت پیش ببریم. ایشان در ارتباط با لزوم توجه به روحیۀ مشارکت، فرمودند همۀ ما باید خدمت به دانشجویان و دانشگاه تهران را در سرلوحه کار خود قرار دهیم و بنده همۀ توان، تلاش و علم خود را در جهت بهبود امور دانشکده قرار خواهم داد.

دکتر زیاری ضمن تشکر و قدردانی از تمامی مسئولان قبلی، فرمودند؛ بنده به مدیریت منظم اعتقاد دارم و از هرگونه ایده، پیشنهاد، طرح و پروژه ای که بتواند به دانشکده کمک کند، حمایت می کنم. ایشان همچنین فرمودند؛ از جمله اهداف اصلی بنده در طول مدیریت دانشکده جغرافیا، تأکید بر اخلاق مداری، ارتقاء کیفیت علمی-آموزشی و بین المللی، همکاری و ارتباط بین دانشکده ای با دانشکده های دانشگاه تهران، ایران و خارج از کشور، شفافیت و پاسخگویی در کار، ایجاد زمینه برای طرح های نوآورانه و ایده پردازانه، توجه به مسئولیت اجتماعی، ایجاد محیطی آرام و عدالت محور در دانشکده و حل مشکلات مالی دانشکده است.

در ادامۀ این جلسه جناب آقای دکتر حسن کامران، استاد دانشکده جغرافیا و نمایندۀ محترم مجلس شورای اسلامی، ضمن تشکر از زحمات ریاست قبلی دانشکده جناب آقای دکتر ابراهیم مقیمی و تبریک و آرزوی موفقیت برای آقای دکتر زیاری، فرمودند؛ همۀ ما  توان خود را در راستای ارتقاء جایگاه دانشکده بکار خواهیم گرفت. ایشان اظهار داشتند؛ این دانشکده در زمینه های مختلف، ظرفیت های خوبی را دارا می باشد. در ادامه ایشان در ارتباط با ناکارآمدی واحدهای درسی دانشجویان فرمودند، با وزارت علوم هماهنگی ها و دیدارهایی به منظور تغییر در رویکرد برنامه های درسی و اجتناب از سلیقه ای عمل کردن صورت گرفته است و امیدواریم بتوان در آینده واحدهای درسی کاربردی تعریف کرد که موجب افزایش مهارت علمی دانشجویان شود و خروجی آن اشتغال باشد.

در بخش دوم این جلسه، اعضاء محترم هیات رئیسه دانشکده به گزارش فعالیت ها و برنامه های آتی خود پرداختند و در ادامه موضوعات عمومی دانشکده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برخی از اعضای محترم هیئت علمی، به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در ارتباط با امور جاری دانشکده پرداختند.

در بخش سوم، برای تعیین نمایندۀ دانشکده جغرافیا در انتشارات دانشگاه تهران رای گیری صورت گرفت و براساس آرای اعضای هیات علمی دانشکده، جناب آقای دکتر حسین محمدی استاد گروه جغرافیای طبیعی به عنوان نمایندۀ دانشکده در انتشارات دانشگاه تهران انتخاب شد.

در پایان این جلسه، ریاست محترم دانشکده از زحمات جناب آقای دکتر سید حسن مطیعی لنگرودی، به عنوان استاد بازنشسته دانشکده و همچنین به خاطر فعالیت های علمی و مدیریتی ایشان در طول مدت حضور در دانشکده جغرافیا، جناب آقای دکتر فرشاد امیراصلانی به خاطر فعالیت های ایشان در سمت مشاور بین الملل دانشکده، از جناب آقای دکتر مجتبی قدیری به خاطر مسئولیت معاونت اداری مالی دانشکده در طول سه سال گذشته و همچنین از کارمند بازنشسته، جناب آقای داود درویش نیز با اهداء لوح سپاس، تقدیر و تشکر به عمل آوردند.