برگزاری جلسه ی شورا عمومی دانشکده جغرافیا با حضور هیئت رئیسه دانشکده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و اساتید دانشکده جغرافیا در سالن شورا

جلسه ی شورا عمومی دانشکده جغرافیا

به گزارش روابط عمومی دانشکده جغرافیا، جلسه ی شورا عمومی دانشکده در تاریخ 26/09/1397 با حضور هیئت رئیسه دانشکده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و اساتید دانشکده جغرافیا در سالن شورا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر کرامت اله زیاری، ریاست محترم دانشکده جغرافیا ضمن بیان فعالیت های صورت گرفته توسط هیئت رئیسه جدید دانشکده در ابعاد علمی، پژوهشی، بین‌الملل و فرهنگی دانشجویی، فرمودند، هیئت رئیسه دانشکده تمام تلاش خود را با همکاری و همراهی اساتید  و کارکنان محترم و دانشجویان گرامی برای رفع موانع موجود به کار خواهد گرفت. در ادامه ایشان ضمن تقدیر از فعالیت های پنج ساله جناب آقای دکتر حسین محمدی به عنوان نماینده ی دانشکده جغرافیا در انتشارات دانشگاه تهران و جناب آقای دکتر منصور جعفر بگلو به خاطر فعالیت های سه ساله ی خود در سمت ریاست موسسه جغرافیا،  و تبریک به آقای دکتر فرشاد امیراصلانی به خاطر چاپ مقاله ی ایشان در ژورنال نیچر، برخی از برنامه های خود را برای پیشبرد اهداف دانشکده خاطر نشان کردند.

در بخش دوم این نشست، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدمهدی کرمی، ضمن تقدیر از دعوت دانشکده جغرافیا، به مناسب روز وحدت حوزه و دانشگاه(27 آذر) فرمودند، حوزه  و دانشگاه دو حلقه ی جداناپذیر هستند و این دو بخش می توانند در زمینه های مختلف بر همدیگر تاثیرپذیر باشند. در ادامه ایشان خواستار همکاری بیشتر اساتید و دانشجویان با نهاد رهبری دانشگاه تهران شدند و فرمودند، این نهاد پذیرای ایده و پیشنهادات همه ی افراد دانشگاهی می باشد.

در ادامه ی این جلسه جناب آقای دکتر ابراهیم مقیمی رئیس سابق دانشکده ضمن اظهار خوشامدگویی و تشکر از حضرت حجت‌الاسلام کرمی رئیس دفتر نهاد رهبری  و همچنین تشکر از ارسال لوح تقدیر توسط ان دفتر  به مناسبت مراسم تودیع و معارفه، دو پیشنهاد را ارائه نمودند. یکی این که  فرمودند با توجه به این که مطالعات آکادمیک حضرت‌عالی اقتصاد است و مطالعات حوزوی شما نیز فقه است و از این که مسئولیت نهاد رهبری را  نیز دارید، جا دارد به مسئله کم و کیف  اخذ شهریه از دانشجو ورود پیدا کنید.. دوم این که  دفتر یک برنامه سالانه حضور در دانشکده ها و پردیس ها را از قبل داشته باشد و با حضور در جمع هیئت علمی، تعامل بیشتری با متفکرین برقرار کند و منتظر دعوت نباشد.

در ادامه ی این نشست برخی از موضوعات دانشکده توسط اساتید محترم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در آخر، ریاست محترم دانشکده جغرافیا با اهداء لوح سپاس به آقای دکتر امیراصلانی به خاطر چاپ مقاله ی ایشان در ژورنال نیچر و همچنین از حجت الاسلام والمسلیمن حسینی به خاطر حضور و فعالیت ایشان در دانشکده جغرافیا، تقدیر و تشکر به عمل آورد.