اطلاع رسانی واحدهای تابعه دانشگاه تهران در خصوص فراخوان بورسیه

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند، به منظور اجرایی نمودن سومین دوره بورسیه تحصیلی بنیاد حامیان دانشگاه تهران ویژه دانشجویان مستعد و برتر در سال جاری، نسبت به فراخوان ثبت نام بورسیه مذکور اقدام شده است. خواهشمند است نسبت به اطلاع رسانی در وب سایت آن پردیس / دانشکده (متن خبر و پوستر بورسیه مذکور به پیوست تقدیم می‌گردد) مساعدت و دستور اقدام لازم مبذول فرمائید.

لازم به ذکر است در صورت نیاز و اعلام، پوستر و بنر استند فراخوان بورسیه مذکور ارسال خواهد شد.

" فراخوان ثبت نام سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران"

" بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه جهت ثبت نام در سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دعوت می‌نماید.

دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۹۶/۰۶/۲۵ الی ۹۶/۰۷/۵ با مراجعه به وب سایت رسمی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس اینترنتی utf.ut.ac.ir با تکمیل نمودن فرم و دریافت کد پیگیری اقدام به ثبت نام (اعلام داوطلبی) نمایند و همچنین جهت اطلاع از اخبار بورسیه مذکور به کانال تلگرام بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس hamiyanut@ مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است این بورسیه از نوع پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مستعد و برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی می‌باشد که با حمایت خیرین، واقفین و نیک اندیشان توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعطا می‌گردد."