نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

«شیوه نامه بخش ویژه انتخاب انجمن پویا دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت»

«شیوه نامه بخش ویژه انتخاب انجمن پویا دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت»


«باسمه تعالی»

 

«شیوه نامه بخش ویژه انتخاب انجمن پویا دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت»

     این بخش به منظور ایجاد فرصتی مناسب برای انتقال تجربیات موفق انجمن‌های علمی دانشجویی، اتحادیه انجمن­های علمی دانشجویی و دانشجویان با هدف هم افزایی و همکاری بین آنها ایجاد شده است. در این بخش فعالیت­های انجام شده در فاصله زمانی جشنواره یازدهم تا دوازدهم قابل ارائه هستند.

شرایط ثبت نام

     انجمن­های دانشگاه‌هایی که برای حضور در بخش نمایشگاهی ثبت نام نموده‌اند امکان حضور در این بخش را دارند. اتحادیه­ها هم می­توانند یکی از فعالیت­های خود را در این بخش شرکت­ دهند. دانشجویان هم می­توانند یکی از فعالیت­های خود را با هماهنگی دانشگاه محل تحصیل شان در بخش انجمن پویا ارائه کنند.

 

زمان­بندی رویداد

  • مهلت ارسال فرم تکمیل شده: براساس برنامه زمانی دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت
  • اعلام نتایج داوری اولیه و برنامه نهایی سخنرانی­ها: براساس برنامه زمانی دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت
  • زمان سخنرانی­ها: همزمان با برگزاری بخش نمایشگاهی دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت

 

مراحل برگزاری

     1- دریافت اطلاعات و چکیده سخنرانی­ها: ورود اطلاعات انجمن­ها و دانشجویان داوطلب شرکت دراین بخش توسط کارشناسان دانشگاه­ها انجام می­شود. ورود اطلاعات اتحادیه­ها توسط دبیر اتحادیه انجام می­شود.

      علاوه براطلاعات نماینده ارائه کننده سخنرانی، یک فایل با فرمت Microsoft Word (Doc) از اطلاعات سخنرانی، شامل عنوان سخنرانی و یک چکیده حداکثر 500 کلمه­ای به همراه نام و نام خانوادگی فرد ارائه کننده، همکاران، نام انجمن علمی، دانشگاه و یا اتحادیه مربوطه به همراه فیلم کوتاهی (حداکثر با زمان 300 ثانیه و حجم 10مگابایت) با فرمت mp4 در پایگاه اینترنتی جشنواره بارگذاری و ارسال خواهد شد. موضوع ارائه می­تواند نتیجه کار یک انجمن علمی، اتحادیه و یا یک فرد دانشجو، باشد.

  * تبصره: در هر سخنرانی یک فرد به عنوان ارائه­دهنده معرفی می‌شود که انجام سخنرانی و همچنین ارسال و پیگیری اطلاعات مربوط به آن توسط فرد ارائه­دهنده صورت می­گیرد.

     2- پایش اولیه چکیده سخنرانی­های ارسالی: دبیرخانه بر اساس معیارهای جشنواره به پایش اولیه چکیده و فیلم سخنرانی­ها می­پردازد، این پایش بلافاصله پس از دریافت چکیده آغاز خواهد شد. بعد از پایش اولیه، آثار پذیرفته شده برای ارائه در بخش نمایشگاهی جشنواره اعلام خواهند شد.

     3- ارائه سخنرانی­ها: ارائه­دهندگان سخنرانی­های پذیرفته­شده توسط کمیته علمی می­بایست بر اساس برنامه زمانی نهایی سخنرانی­ها که تا قبل از اجرای بخش نمایشگاهی جشنواره منتشر خواهد شد، از یک ساعت قبل در محل برای ایراد سخنرانی حاضر بوده و خود را به کمیته علمی معرفی نمایند و همچنین در صورت داشتن فایل پاورپوینت، آن را به مسئول فنی سخنرانی­ها تحویل دهند.

     4- داوری سخنرانی­ها: داوری سخنرانی­ها در دو مرحله انجام می­شود. مرحله اول مربوط به پذیرش فیلم و چکیده سخنرانی­های ارسالی می­باشد که اعلام نتایج آن تا قبل از بخش نمایشگاهی اعلام خواهد شد. در مرحله دوم، سخنرانی­های پذیرفته شده برای ارائه، به تفکیک موضوعات تخصصی توسط متخصصین علمی، در حین ایراد سخنرانی مورد داوری قرار می­گیرند.

     5- مرحله نهایی و اختتامیه: در اختتامیه جشنواره، بر اساس مجموع امتیازات داوران، سخنرانان برگزیده به عنوان «سخنران برتر» موفق به اخذ تندیس و هدایای جشنواره خواهند شد.

 

 

محور سخنرانی­ها

*سخنرانی­ها باید ارائه گزارش و انتقال تجربیات فعالیت­های انجام شده توسط یک یا چند نفر، یک یا چند انجمن­ علمی دانشجویی و یا یک یا چند اتحادیه باشند.

- محورهای تخصصی شامل کلیه رشته­ها و شاخه­های دانشگاهی و علوم بین رشته‌ای است. موضوع سخنرانی باید گزارش و انتقال تجربیات یک یا چند فعالیت انجام شده در بازه زمانی مشخص شده برای آثار ارسالی به جشنواره باشد.

* تبصره: سخنرانی­هایی که در محورهای تخصصی ارائه می­شوند، می­بایست دارای توضیحات قابل فهم برای عموم باشند و ویژگی کاربردی­بودن و ترویجی­بودن عمومی را رعایت کرده ­باشند.

شرکت‌کنندگان

  • انجمن­های علمی دانشجویی
  • اتحادیه­های انجمن­های علمی دانشجویی
  • دانشجویان تمام رشته­های دانشگاهی در تمامی مقاطع تحصیلی
  • دانشجویان بین­المللی (دانشجویان خارجی دانشگاه­های داخل کشور)

سهمیه­ها

  • دانشگاه­های گروه یک (براساس شیوه نامه دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت): 6 سهمیه سخنرانی
  • دانشگاه­های گروه دو: چهار سهمیه سخنرانی
  • دانشگاه­های گروه سه: دو سهمیه سخنرانی
  • اتحادیه­ها: یک سهمیه سخنرانی

* تبصره: دانشگاه­ها می­توانند براساس تعداد سهمیه­های خود انجمن­های علمی دانشجویی (یک نفر به نمایندگی) و یا دانشجویان را به صورت فردی (دانشجویانی که دارای فعالیت­های شاخص هستند ولی عضو انجمن علمی نمی­باشند) برای ارائه سخنرانی معرفی نمایند.

 

ویژگی­ها و شرایط عمومی سخنرانی­های بخش انجمن پویا

- معرفی فعالیت: هر سخنران می­بایست در سخنرانی خود گزارش یک فعالیت یا مجموعه­ای از فعالیت­های انجام شده را ارائه نماید و همچنین تجربیات کسب شده در اجرای این موارد را درحد امکان به حضار انتقال دهد. فعالیت یا فعالیت­ها می­توانند توسط فرد، انجمن علمی و  اتحادیه انجام شده باشند.

 - فرد ارائه دهنده: یک یا چند نفر به نمایندگی از مجموعه اجراکننده فعالیت مورد نظر به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت. لازم است هرفرد در ابتدای سخنرانی به معرفی خود و مجموعه اجراکننده فعالیت مورد نظر بپردازد. فرد ارائه دهنده باید فایل پاورپوینت، فیلم و هر موردی برای ارائه را روی فلش مموری همراه داشته باشد و تا یک ساعت قبل از زمان ارائه به مجموعه اجرایی بخش انجمن پویا تحویل داده شود.

- کیفیت ارائه: تسلط بر محتوای سخنرانی و رعایت فنون سخنوری توسط ارائه­دهنده و همچنین تبعیت محتوا از روش­مندی علمی دارای امتیاز نزد داوران است. همچنین لازم به ذکر است که ارائه پاورپوینت الزامی نمی­باشد، اما دارای امتیاز است. استفاده از خلاقیت‌های مختلف برای ارائه می‌تواند دارای امتیاز ویژه باشد.

- زمان ارائه: زمان ارائه هر سخنرانی حداکثر 10دقیقه خواهد بود.

- شئون اخلاقی محتوای سخنرانی: هر اثر ارسالی می­بایست متناسب با شئون اخلاقی و خارج از جهت­گیری­های سیاسی، قومی و جنسیتی باشد.

- محدودیت تعداد سخنرانی­ها توسط یک فرد: محدودیتی برای تعداد سخنرانی توسط یک فرد وجود ندارد و هر دانشگاه می­تواند یک نفر ثابت یا چند نفر متفاوت را برای ارائه چند سخنرانی معرفی نماید. 

فایل  pdf جشنواره بین الملی حرکت