پیام تبریک هیأت رئیسه دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

16آذر در تقویم افتخارات ایران اسلامی به نام  روز دانشجو نام‌گذاری شده است روزی که  اوج ایستادگی و فداکاری دانشجویانی است که با درک عمیق شرایط آن روز کشور برگ‌های زرینی را در تاریخ افتخارات این مرز و بوم آفریدند.
به روان پاک سه شهید راه ایستادگی  و آزادگی که خون پاکشان بر زمین دانشگاه ریخت و آزادگی و مردانگی از آن رویید و جاودانه شد درود می‌فرستیم .
  امید است دانشجویان آگاه  سرزمینمان در ادامه حرکت گران‌قدر آن سه عزیز ، صیانت از آزادی و استقلال  کشور ، به تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری  در تمامی عرصه‌ها بویژه ،عرصه جهاد علمی خود فردایی بهتر را برای ایران اسلامی رقم زنند.
هیأت رئیسه دانشگاه تهران ضمن گرامیداشت سالروز 16 آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی بویژه یکایک دانشجویان گران‌قدر دانشگاه تهران ، تبریک عرض نموده و یاد و خاطره تمامی شهدای دانشگاه  ، خاصه شهیدان قندچی ، شریعت رضوی و آذرنیا را گرامی می‌دارد.