مسابقه كتابخواني با عنوان"در جستجوي راه و انديشه امام"

سلام عليكم

احتراماً به استحضار مي رساند اداره كل امور دانشجويان و كاركنان شاهد و ايثارگر دانشگاه تهران به مناسبت بيست و هفتمين سالگرد ارتحال ملكوتي رهبر كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) و با هدف آشنايي هرچه بيشتر با انديشه بلند آن نادره دوران، مسابقه كتابخواني با عنوان"در جستجوي راه و انديشه امام" را از وصيت نامه سياسي الهي آن رهبر عظيم الشأن ويژه ايثارگران معزز دانشگاه برگزار مي‌نمايد.

متن وصيت نامه، سوالات مسابقه و فرم پاسخ نامه مربوط به صورت پيوست از طريق پست الكترونيكي و وب سايت اداره كل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه در اختيار كليه دانشجويان، كاركنان و اعضاي هيأت علمي شاهد و ايثارگر دانشگاه قرار گرفته است تا ضمن مطالعه وصيت نامه مذكور، پاسخ نامه را تكميل و حداكثر تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۳/۲۶ به پست الكترونيكي اين اداره كل به نشاني: shahed@ut.ac.ir ارسال فرمايند.ضمناً به نفرات برتر به قيد قرعه جوايز ارزنده‌اي اهدا خواهد شد.

خواهشمند است دستور فرمائيد به منظور مشاركت بيشتر ايثارگران عزيز موضوع به نحو مقتضي به اطلاع اين عزيزان رسانده شود.