مختصري از زندگي استاد فقيد آقاي دكترسيدرحيم مشيري

استاد فقيد آقاي دكترسيدرحيم مشيري در سال 1309 در شهر سمنان چشم به جهان گشود و در سال 1348 به  عضويت هيات علمي دانشگاه تهران درآمد.ايشان حدود 20 سال سمت مديريت گروه جغرافياي دانشگاه تهران را بر عهده داشت و در طول عمر  خویش تعداد زیادی کتاب و مقاله علمی به رشته تحرير در آورد.

آن استاد عضو فرهنگستان علوم و عضو كميته جغرافياي شوراي عالي انقلاب فرهنگي بودند و اولين دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتراي جغرافيا پس از انقلاب اسلامي ايران به همت و كمك ايشان در دانشگاه تهران راه اندازي شد. آقاي دكتر مشيري بعد از بازنشستگي از دانشگاه تهران در دانشگاه آزاد اسلامي مشغول به كار تدريس و مديريت تاسيس گروه هاي جغرافيا در مقاطع مختلف در اين دانشگاه شدند.

اين استاد ارجمند در اولين ساعات روز 23 فروردين سال 1394 بر اثر ابتلا به بيماري , چشم از جهان فرو بست.

دانشكده جغرافيا اين ضايعه را به استادان و دانشجويان محترم و خانواده گرامي ايشان تسليت عرض نموده و براي آن مرحوم غفران و رحمت واسعه الهي را  طلب مي نمايد