فراخوان دومين دوره برنامه شكوفايي(1)

با سلام و احترام،

به استحضار مي رساند پارك علم و فناوري دانشگاه تهران فراخوان دوم برنامه شكوفايي(1) را به منظور حمايت از پايان نامه هاي دانشجويي بازارپسند آغاز نموده است. هدف از اجراي اين برنامه توانمند سازي دانشجويان دانشگاه تهران براي طي موفقيت آميز فرايند اثبات مفهومي ايده با هدايت استاد راهنما و در محل آزمايشگاه هاي اعضاي محترم هيئت علمي دانشگاه تهران است. مشخصات اين برنامه به اختصار به اين شرح است:

• زمان پذيرش: 3 آبان 1394 لغايت18 آبان 1394- با ظرفيت محدود پذيرش

• مخاطبين: دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه تهران

• حمايت‌ها و مزايا: اختصاص ده ميليون ريال اعتبار خدماتي براي پوشش هزينه‌هاي شركت دانشجوي متقاضي در كارگاه‌هاي ترويجي كارآفريني و هزينه ارزيابي و نظارت طرح در طول دوره و اختصاص چهل ميليون ريال بابت حمايت از طرح تحقيقاتي ايده. لازم به ذكر است اعتبار تحقيقاتي تخصيص يافته، زير نظر استاد راهنما هزينه خواهد شد.

• شرط تخصيص اعتبار: تصويب پايان نامه كارشناسي ارشد و يا رساله دكتري در گروه آموزشي مربوطه و تاييد در پارك

خواهشمند است به منظور كسب اطلاعات بيشتر به سايت پارك علم و فناوري دانشگاه به آدرس http://stp.ut.ac.ir/ مراجعه فرماييد.

پيشاپيش از حسن توجه جنابعالي كمال تشكر را دارد.