عقد تفاهمنامه همکاری بین دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران و پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا

در تاریخ ۱۳۹۴/۱۰/۱۳ بین دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران و پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا طی جلسه‌ای تفاهم نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فنی امضا شد. در این جلسه که سرهنگ دکتر محمدحسن جعفریان معاون پژوهشی و نماینده ریاست پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا، دکتر علی پور عضو هیات علمی پژوهشگاه، هیات رئیسه دانشکده جغرافیا و مدیران گروه‌های دانشکده حضور داشتند، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فنی بین دو مرکز به امضا رسید.

در ابتدای جلسه، دکتر مقیمی ضمن خوش آمد گویی به ضرورت همکاری پژوهشی و انجام پژوهش‌های مشترک کاربردی و تقویت روابط دانشکده با صنعت و نهادهای خدماتی و اجرایی از جمله پژوهشگاه علوم انتظامی پرداختند.. دکتر جعفریان نیز نیاز به انجام طرح‌های پژوهشی محور در حوزه فعالیت‌های علوم انتظامی در مقیاس کلان و ملی با بهره‌گیری از توانایی‌ها و تخصص‌های دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران تاکید نمودند. سپس هریک از اعضای شرکت‌کننده در جلسه به اظهارنظر و زمینه‌های کاری مشترک پرداختند. در پایان دکتر مقیمی رئیس دانشکده جغرافیا تصریح نمودند که دوران فعالیت‌های سخت‌افزاری در علوم انتظامی به پایان رسیده و افزایش سطح آگاهی با روش‌های نوآورانه از طریق فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی را در ناجا ضروری دانستند.