عقد تفاهمنامه همكاري بين دانشكده جغرافياي دانشگاه تهران و پژوهشگاه علوم انتظامي و مطالعات اجتماعي ناجا

در تاريخ ۱۳۹۴/۱۰/۱۳ بين دانشكده جغرافياي دانشگاه تهران و پژوهشگاه علوم انتظامي و مطالعات اجتماعي ناجا طي جلسه‌اي تفاهم نامه همكاري آموزشي، پژوهشي و فني امضا شد. در اين جلسه كه سرهنگ دكتر محمدحسن جعفريان معاون پژوهشي و نماينده رياست پژوهشگاه علوم انتظامي و مطالعات اجتماعي ناجا، دكتر علي پور عضو هيات علمي پژوهشگاه، هيات رئيسه دانشكده جغرافيا و مديران گروه‌هاي دانشكده حضور داشتند، تفاهم‌نامه همكاري در زمينه‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي و فني بين دو مركز به امضا رسيد.

در ابتداي جلسه، دكتر مقيمي ضمن خوش آمد گويي به ضرورت همكاري پژوهشي و انجام پژوهش‌هاي مشترك كاربردي و تقويت روابط دانشكده با صنعت و نهادهاي خدماتي و اجرايي از جمله پژوهشگاه علوم انتظامي پرداختند.. دكتر جعفريان نيز نياز به انجام طرح‌هاي پژوهشي محور در حوزه فعاليت‌هاي علوم انتظامي در مقياس كلان و ملي با بهره‌گيري از توانايي‌ها و تخصص‌هاي دانشكده جغرافياي دانشگاه تهران تاكيد نمودند. سپس هريك از اعضاي شركت‌كننده در جلسه به اظهارنظر و زمينه‌هاي كاري مشترك پرداختند. در پايان دكتر مقيمي رئيس دانشكده جغرافيا تصريح نمودند كه دوران فعاليت‌هاي سخت‌افزاري در علوم انتظامي به پايان رسيده و افزايش سطح آگاهي با روش‌هاي نوآورانه از طريق فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي را در ناجا ضروري دانستند.