زمان انتخاب واحد نيمسال اول96-95

بسمه تعالي

قابل توجه دانشجويان دوره كارشناسي، دانشكده جغرافيا :

به اطلاع ميرساند زمان انتخاب واحد نيمسال اول96-95اين دانشكده در مورخه6/6لغايت13/6/1395(ششم شهریور ماه لغایت سیزدهم شهریور ماه )مي باشد. لذا دانشجویان محترم از مراجعه به آموزش جهت انتخاب واحد اکیدا" خوداری نمایند و تمام مراحل انتخاب واحد به صورت اینترنتی و تحت نظر وتائید اساتید راهنما می باشد، لذا کلیه دانشجویان دوره کاشناسی انتخاب واحد خود را با هماهنگی اساتید راهنمای خود انجام دهند. لازم به توضیح می باشد برنامه درسی نیمسال اول 96-95 در سایت دانشکده جغرافیا درج گردیده است.

آموزش دانشكده جغرافيا

31/5/95