حضور جناب آقاي دكتر محمود نيلي احمد آبادي سرپرست محترم دانشگاه تهران

حضور جناب آقاي دكتر محمود نيلي احمد آبادي سرپرست محترم دانشگاه تهران در دانشكده جغرافيا به مناسبت روز معلم و نكوداشت مقام استاد

به مناسبت سالروز بزرگداشت مقام معلم،  جناب آقاي دكتر محمود نيلي احمدآبادي رياست محترم دانشگاه باتفاق جناب آقاي دكتر سيد احمدرضا خضري مديركل  محترم حوزه رياست و اداره‌كل روابط عمومي دانشگاه، در روز دوشنبه 12 ارديبهشت 1394 از ساعت 12/30  لغايت 14 در جلسه شوراي عمومي دانشكده جغرافيا حضور يافته و با استادان محترم دانشكده  به بحث و گفتگو پرداختند.

در  اين نشست كه در فضايي صميمي برگزار شد، ابتدا جناب آقاي دكتر كيومرث يزدان‌پناه رياست دانشكده  ضمن خير مقدم، گزارش مختصري را از وضعيت گذشته و فعلي دانشكده و برنامه‌هاي آتي آن ارايه نمودند.

سپس تعدادي  از استادان با ابراز خشنودي از حضور رياست دانشگاه در  جلسه شوراي عمومي دانشكده، برخي از مشكلات و تنگناهاي  دانشكده بويژه نامناسب بودن فضاي فيزيكي دانشكده را يادآوري نموده و خواستار تصميم‌گيري جدي دانشگاه در جهت رفع  اين مشكل شدند.

در  ادامه آقاي دكتر نيلي طي سخناني برنامه‌هاي توسعه كمّي و كيفي دانشگاه را تبيين نموده و با  تاييد  مشكل فضاي فيزيكي دانشكده، راه حل اين معضلات را در حركت متعادل و متناسب با مجموعه برنامه‌هاي اصلاحي و توسعه كمي و كيفي دانشگاه دانستند.همچنين ايشان  گزارشي از طرح نظام يكپارچه آموزشي و پژوهشي و اداري دانشگاه تهران كه كليات آن در هيات امناء دانشگاه تصويب شده است را ارائه نمودند.

در ادامه لوح تقدير و هديه روز معلم و نكوداشت مقام استاد به استادان دانشكده اهداء شد.