بازه زمانی انتخاب واحد نیمسال دوم94-93

قابل توجه دانشجویان دوره کارشناسی، دانشکده جغرافیا :

به اطلاع میرساند زمان انتخاب واحد نیمسال دوم94-93این دانشکده در مورخه27/10لغایت4/11/1393(بیست وهفتم دی ماه لغایت تاچهارم بهمن ماه )می باشد. لذا دانشجویان محترم از مراجعه به آموزش جهت انتخاب واحد اکیدا" خوداری نمایند و تمام مراحل انتخاب واحد به صورت اینترنتی بوده، ودر صورت ایجاد مشکل برای انتخاب واحد، در زمان حذف و اضافه مراجعه نمایند. لازم به توضیح می باشد برنامه درسی نیمسال دوم 94-93 در سایت دانشکده جغرافیا درج خواهد گردید.

آموزش دانشکده جغرافیا

10/10/93