بازه زماني انتخاب واحد نيمسال دوم94-93

بسمه تعالي

قابل توجه دانشجويان دوره كارشناسي، دانشكده جغرافيا :

به اطلاع ميرساند زمان انتخاب واحد نيمسال دوم94-93اين دانشكده در مورخه27/10لغايت4/11/1393(بیست وهفتم دی ماه لغایت تاچهارم بهمن ماه )مي باشد. لذا دانشجویان محترم از مراجعه به آموزش جهت انتخاب واحد اکیدا" خوداری نمایند و تمام مراحل انتخاب واحد به صورت اینترنتی بوده، ودر صورت ایجاد مشکل برای انتخاب واحد، در زمان حذف و اضافه مراجعه نمایند. لازم به توضیح می باشد برنامه درسی نیمسال دوم 94-93 در سایت دانشکده جغرافیا درج خواهد گردید.

آموزش دانشكده جغرافيا

10/10/93