استاد دانشکده جغرافیا، جناب آقای دکتر سیدرحیم مشیری در روز 23 فروردین 1394 دارفانی را وداع کردند.

درگذشت جناب آقای دکترسیدرحیم مشیری استاد دانشکده جغرافیا و مدیر سابق گروه جغرافیا را به اطلاع همگان رسانده و این ضایعه را به جامعه جغرافیدانان به‌ویژه همکاران دانشکده جغرافیا تسلیت می‌گوییم.

به اطلاع می رساند که مراسم تشییع پیکر آن بزرگوار راس ساعت 9 صبح روز سه شنبه 25 فروردین از مقابل مسجد دانشگاه تهران برگزار می گردد.

به همین مناسبت، مراسم بزرگداشت و قرائت فاتحه، از طرف دانشکده جغرافیا، روز دوشنبه 31 فروردین از ساعت 11 تا 13  در محل مسجد دانشگاه تهران منعقد می باشد.

مراسم سوم  آن مرحوم روز جمعه 28 فروردین از ساعت 18 الی 19 در مسجد نور واقع در میدان فاطمی، برگزار می گردد.