استاد دانشكده جغرافيا، جناب آقاي دكتر سيدرحيم مشيري در روز 23 فروردين 1394 دارفانی را وداع کردند.

درگذشت جناب آقاي دكترسيدرحيم مشيري استاد دانشكده جغرافيا و مدير سابق گروه جغرافيا را به اطلاع همگان رسانده و اين ضايعه را به جامعه جغرافيدانان به‌ويژه همکاران دانشكده جغرافيا تسليت مي‌گوييم.

به اطلاع مي رساند كه مراسم تشييع پيكر آن بزرگوار راس ساعت 9 صبح روز سه شنبه 25 فروردين از مقابل مسجد دانشگاه تهران برگزار مي گردد.

به همين مناسبت، مراسم بزرگداشت و قرائت فاتحه، از طرف دانشكده جغرافيا، روز دوشنبه 31 فروردين از ساعت 11 تا 13  در محل مسجد دانشگاه تهران منعقد مي باشد.

مراسم سوم  آن مرحوم روز جمعه 28 فروردين از ساعت 18 الي 19 در مسجد نور واقع در ميدان فاطمي، برگزار مي گردد.